Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håland har 20 dager

Alf-Inge Håland er ferdig i klubben hvis han ikke stiller på treninga hos Manchester City 9. juli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

9. juli starter Manchester City oppkjøringen. Da må Alf-Inge Håland være på plass, ellers er det slutt, skriver Stavanger Aftenblad.

Nå trener han for seg selv med klubbens fysioterapeut.

- Jeg kjører ti mil hver dag og trener i et mørkt hull med en fysioterapeut oppå meg to timer hver dag. Samtidig vet jeg at de andre spillerne ligger på kritthvite strender på Bali eller Barbados. Folk kan selv tenke seg hvor spennende det er. Klart det er tungt, innrømmer Alf-Inge Håland.

Det er over to år siden Roy Keane taklet Alf-Inge Håland stygt i lokaloppgjøret mellom City og United. Like lenge er det siden jærbuen spilte sin siste hele fotballkamp.

I februar sa Manchester City opp kontrakten med Håland. Han fikk først kun lønn i seks måneder, men ved hjelp av Gordon Taylor i spilleforeningen PFA og advokat Dag Steinfeld får han en siste sjanse til å vise at han kan. Det er snakk om fotballkarrieren og penger.

Alf-Inge Håland må bevise at det venstre kneet holder når Manchester City starter oppkjøringen til en ny sesong i Premier League. Hvis ikke han er med fra 9. juli, stiller saken seg annerledes og de siste to årene av City-kontrakten blir gjenstand for nye forhandlinger.

(NTB)

<B>SISTE OPPTREDEN:</B> Alf-Inge Hålands forrige kamp kamp for Manchester City i 2001 ble avsluttet med en takling fra Manchester Uniteds Roy Keane.