Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håland og Halle skadd

Leeds- Liverpool 0-0. Alf-Inge Håland pådro seg en lyskeskade på søndagens trening og satt på tribunen da Liverpool stoppet Leeds' seiersrekke. Gunnar Halle måtte forlate banen med en kneskade etter 20 minutters spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En slik lyskeskade kan ta alt fra én uke til to måneder, sier Håland til Dagbladet.

Det siste vil bety at sesongen er over.

- Jeg tror ikke det er så ille. Jeg vet mer etter behandlingen i dag, sier Alfie, som var tilskuer til en kjedelig forestilling på Elland Road. Leeds-fansen, som de siste ukene så smått har begynt å drømme om Mesterliga neste sesong, så laget sitt tape ligapoeng for første gang siden 6. februar. Leeds sto med sju seirer på rad før Liverpool kom på besøk.

Tøft program

Til tross for at formlaget har Chelsea, Arsenal og Manchester United igjen på programmet, har bare de største optimistene i Leeds-leiren tro på noe annet enn fjerdeplass. Håland er ikke blant dem.

- Vi håper selvfølgelig, men det er ikke veldig realistisk, sier Håland.

Og får støtte av manager David O'Leary:

- Jeg har ikke tro på at vi klarer å blande oss inn blant de tre beste. Jeg er helt ærlig når jeg sier at jeg er veldig fornøyd hvis vi ender som nummer fire, sier manager David O'Leary.

Owen skadd

Sjefen trakk fram det positive etter 92 målløse minutter mot Liverpool.

- Vi lærer av dette. Jeg er ikke skuffet. Jeg er mer stolt over det vi har fått til den siste tida, sier O'Leary. Med seier ville Leeds bare hatt fire poeng opp til ligaleder Manchester United.

Gunnar Halle startet kampen på høyreback, men allerede etter 20 minutter måtte banens eneste nordmann forlate banen med en kneskade.

  • Gledelig for Liverpool:
Laget klarte for en gangs skyld å holde nullen ligaen. Det har ikke skjedd siden 9. januar!

  • Nedtur:
Michael Owen hinket av banen med strekk etter 21 minutter. Liverpool-spissen kan være ute i tre uker, og gir Gerard Houllier spissproblemer i serieinnspurten. Fra før må han klare seg uten Robbie Fowler (utestengt) i de siste seriekampene.