Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håland på vei til Rosenborg

- Lokkes med to millioner i årslønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rosenborg-direktør Rune Bratseth bekrefter at de er i en positiv dialog med Start-kaptein Atle Roar Håland om en overgang.

- Vi har en veldig positiv dialog, og jeg kan bekrefte at det har vært en utvikling, sier Bratseth til Fædrelandsvennen.

Start-eier Erik Solér har tidligere vært svært avvisende på spørsmål om Håland kan forsvinne til Rosenborg.

- Jeg forstår ikke at Rosenborg gidder å bruke blekk og tid på å sende brev til oss en gang. For oss er det totalt uaktuelt å selge Atle Roar Håland, sa Solér i august.

Bosman-spiller

Nå er han ikke lenger så bastant - og bekrefter at det ikke er aktuelt å tilby 29-åringen ny kontrakt, ettersom han ønsker seg bort fra Kristiansand.

- Atle har signalisert at han ønsker nye utfordringer, så den ballen ligger død for oss, sier Solér.

Start-kapteinen selv vil ikke kommentere saken - men ifølge Fædrelandsvennen skal han være forespeilet rundt to millioner kroner i årslønn i RBK.

TIL RBK? RBK-direktør Rune Bratseth vil ikke kommentere om de allerede har gitt Start-kaptein Atle Roar Håland et kontraktstilbud, men ifølge Fædrelandsvennen lokkes han med to millioner i årslønn for å komme til Trondheim. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
TIL RBK? RBK-direktør Rune Bratseth vil ikke kommentere om de allerede har gitt Start-kaptein Atle Roar Håland et kontraktstilbud, men ifølge Fædrelandsvennen lokkes han med to millioner i årslønn for å komme til Trondheim. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer

Håland er Bosman-spiller etter denne sesongen.