Håland scoret i tett lokalderby

Barnsley (NTB-Jan-Erik Sveum): Alf-Inge Håland har tydeligvis funnet scoringsformen. For andre kamp på rad tegnet han seg på scoringslisten for Leeds, som lørdag vant borte i et tøft Yorkshire-derby mot Barnsley.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det så lenge stygt ut for Leeds. De lå under med to mål allerede etter en halvtime mot desperat kjempende Barnsley, som i forrige serierunde sensasjonelt slo Liverpool 1-0 borte.

Lørdag var laget tydeligvis ute etter skalpen til storbror. Et fullsatt Oakwell stadion ga hjemmelaget enorm støtte. Barnsleys Andy Liddell scoret sitt første mål i engelsk eliteserie etter åtte minutter. Ashley Ward, som ble matchvinner mot Liverpool, økte til 2-0 etter 28 minutter.

Pågangsmot

Først mot slutten av første omgang fant Leeds sine mottrekk, og 1-2 kom ved Alf-Inge Håland. Med stort pågangsmot kastet han seg inn i feltet og scoret etter hjørnespark. Dette var opptakten til en god Leeds-periode hvor spesielt Håland kriget godt på midtbanen.

Men nordmannen fikk ikke være med på den briljante Leeds-avslutningen. Han hinket av banen med en kraftig lårhøne 20 minutter før full tid. Rett før han forlot banen var han nær ved å utlikne. Et flott langskudd suste like over tverrliggeren.

- Lårhøna er neppe verre enn at jeg kan spille neste kamp, mente Håland som også rakk å pådra seg gult kort før han forlot banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer