Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erling Braut Håland på vei til Salzburg

Håland taus om Østerrike-turen: - Det som skjedde kan jeg holde for meg selv

Erling Braut Håland var før helgen i Østerrike for å snakke med storlaget Salzburg, men Molde-spissen vil ikke si noe om hvordan samtalene gikk.

I FORM: Erling Braut Håland kunne juble for ny scoring i Molde-drakta da Brann ble nedsablet i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
I FORM: Erling Braut Håland kunne juble for ny scoring i Molde-drakta da Brann ble nedsablet i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18-åringen forlot MFK-troppen i forkant av torsdagens bortekamp mot skotske Hibernian i europaligakvalifiseringen, men var søndag tilbake i Molde-drakta. Da var han igjen toneangivende da romsdalslaget banket Brann 5-1.

Etterpå fikk Håland spørsmål om det var hans siste kamp for MFK. Det svarte han «nei» på.

- Hva skjedde i Østerrike?

- Det som skjedde der kan jeg holde for meg selv, sa Håland til NTB.

Solskjær vet ikke

TV 2 erfarte torsdag at Salzburg har planer om å sende unggutten på lån tilbake til Molde ut den norske 2018-sesongen. Det avhenger selvsagt av at Håland blir enig med østerrikerne om de personlige betingelsene.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær svarte dette da han fra NTB fikk spørsmål om Håland har spilt sin siste kamp for klubben i denne omgang:

- Håper ikke det, og jeg tror ikke det, men kanskje. Hvem vet?

Håland ble for alvor et brennhet salgsobjekt da han tidligere i sommer scoret alle målene i Moldes 4-0-seier over Brann i Bergen. Scoringene kom før halve første omgang var unnagjort.

Branns nemesis

Søndag herjet han igjen med serielederen. Allerede etter to minutter ble han felt og skaffet straffe. Den tok han selv og scoret sikkert. Håland traff også stolpen tidlig i kampen.

- Det burde blitt både 6-1 og 8-1. Vi slapp inn et dumt mål, men vi kom til mange sjanser, spilte fin fotball og styrte kampen totalt, sa Håland til NTB om prestasjonen.

Han har scoret fem mål mot Brann i løpet av en halvannen måned.

- Det er gøy å møte dem. Jeg skulle ønske det var en tredje kamp, men det er det dessverre ikke

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!