Halasi skylder på for dårlig tid

Fikk ikke forberedt seg ordentlig på Cecilia Brækhus.

SJANSELØS: Cecilia Brækhus slo ut Eva Halasi i VM-kampen i danske Herning i kveld, og tok sin andre knockout-seier på rad.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
SJANSELØS: Cecilia Brækhus slo ut Eva Halasi i VM-kampen i danske Herning i kveld, og tok sin andre knockout-seier på rad. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Eva Halasi gikk på sitt tredje nederlag i løpet av de ni kampene hun har gått som proff, men etter tapet for Cecilia Brækhus skyldte hun på for dårlig tid til forberedelser.

- Jeg fikk tilbud om denne kampen for 14 dager siden, så det er helt klart at jeg ikke på noen måte fikk forberedt meg som jeg burde, sa hun til NTB etter kampen.

Hun hang overraskende godt med i de to første rundene, men begynte å få problemer inn i den tredje runden da Brækhus satte opp farten ytterligere et hakk og ble enda mer bestemt i boksingen sin.

1.17 minutt ut i runden kom høyre hooken som avgjorde det hele.

- Jeg kan ikke akkurat si meg misfornøyd med dette, for jeg synes jeg bokset bra. Det sa treneren min til meg også, sa Halasi, som nå går tilbake til kickboksingen.

- Jeg er europamester i to forskjellige grenser innen kickboksing, og allerede 11. desember skal jeg forsvare EM-tittelen min i fullkontakt. Det er det jeg reiser hjem for å forberede meg til nå, sa den serbiske jenta før hun forlot Kongrescenteret i Herning lørdag kveld.

Hun sa også at hun ikke var skuffet over tapet, men la til at hun hadde håpet å kunne gå tiden ut. Det var før hun fikk smake en skikkelig knyttneve fra Bergen og Norge.

(NTB)