Halfvarsson lover å hetse Northug om han slår ham i morgen

- Har ikke bestemt meg for hva ennå.

KRIGEN ER I GANG: Calle Halfvarsson og Petter Northug har en lang historie med munnhuggeri. Nå er de i gang igjen. Her er de sammen med Alex Harvey på pallen etter jaktstarten i går.Foto: AFP / CHRISTOF STACHE / NTB Scanpix
KRIGEN ER I GANG: Calle Halfvarsson og Petter Northug har en lang historie med munnhuggeri. Nå er de i gang igjen. Her er de sammen med Alex Harvey på pallen etter jaktstarten i går.Foto: AFP / CHRISTOF STACHE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL MÜSTAIR (Dagbladet): Munnhuggeriet mellom Calle Halfvarsson og Petter Northug har pågått i årevis, men Petters manglende resultater forrige sesong dempet naturlig nok hetsingen mellom de to.

I år har Halfvarsson vært den desidert sterkeste svensken, og når Northug også figurerer på toppen av resultatlistene, ser Calle sitt snitt til å bli løsmunnet igjen.

Det hele begynte da han lørdag slo Petter med et sekund i innspurten av Tour de Ski-prologen i Oberstdorf. Det sendte Halfvarsson forbi Petter på resultatlista med et halvt sekunds margin.

Parkert av Petter Da meldte han at han som regel er raskere enn Petter i avslutningen uansett.

I går ble han som kjent parkert av Petter i spurten, og Northug benyttet muligheten til å håne ham på pressekonferansen.

- Calle lever litt i sin egen drømmeverden hvis han gjør det bra. Hvis du ser på hva han har oppnådd i mesterskap, så er du og han på lik linje, sa han henvendt til reporteren som stilte spørsmålet.

Meldingene skremmer ikke Halfvarsson fra å fortsette å helle bensin på bålet. Før morgendagens sprint i Val Müstair planlegger svensken nye pek mot Northug om han skulle slå ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.