- Hallenkrytz, Hallenkruts. Jeg får ikke til dette!

Sjekk trav-reporterens herlige navneblemme, gang på gang på gang.

(Dagbladet): Det er et mareritt i sosiale sammenhenger, og sannsynligvis et enda større mareritt når jobben din er å snakke til tusenvis av tv-seere.

Når navnet på den du snakker med er så vanskelig for deg å uttale at det blir feil gang på gang, er det lett å bli flau. Slik var det også for travreporter Matteus Lillieborg da han skulle gjøre et forhåndsintervju på Jägersro utenfor Malmö tirsdag denne uka, skriver Aftonbladet.

Da han skulle introdusere treneren for en av favorittene i løpet, Bodil Hallencreutz, låste det seg fullstendig for Lillieborg.

- Jeg står her med Bodil Hallenkrytz, sier Matteus mens kameraet filmer, før vi ser Bodils noe spørrende ansiktsuttrykk.

- Hallenkruts?, spør Matteus, og ber om å ta det igjen.

Og sånn går det gang på gang. Alt foreviget og lagt ut på nettet, selvfølgelig.

- Jeg vet ikke hva som hendte. Jeg fikk det bare ikke til, og når man begynner å henge seg opp i det så blir det vanskelig, sier Lillieborg til Trav365.

Underveis gir han seg selv mange råd om hvordan han skal få uttalt det tyskklingende navnet riktig, men likevel klarer han ikke å få det til. I ettertid har både han og alle andre ledd av videoen som nå sprer seg som en farsott i sosiale medier.

Og han er sannelig ikke sikker på om han får det til nå heller.

- Det vet jeg faktisk ikke, sier han og ler.

- Det er jo et kronglete navn.