SELVKRITIKK: Fotbalpresident Yngve Hallén beklager at Hege Jørgensen trekker seg fra styret. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SELVKRITIKK: Fotbalpresident Yngve Hallén beklager at Hege Jørgensen trekker seg fra styret. Foto: Thomas Rasmus SkaugVis mer

Hallén: - Jeg tar selvkritikk

Beklager at Jørgensen trekker seg.

(Dagbladet): Fotballpresident Yngve Hallén beklager at Hege Jørgensen ikke ønsker å fortsette i styret.

Hallén forteller at han har sagt til Jørgensen at han ønsker at hun skal være med videre.

- Styret har hatt utfordringer som har krevd handling, og i ulike prosesser kan jeg ta selvkritikk for at ikke alle har følt seg like involverte. Vi var et rimelig nytt forbundsstyre — hvor seks av åtte var nye — og vi burde kanskje avklart bakgrunn, erfaring og forventinger fra de ulike medlemmene bedre før vi satt sammen styret, sier Hallén til Dagbladet.

Fotballpresidenten peker på at styret har vært ansvarlig for å snu en skakkjørt økonomi etter at det tiltrådte for snart to år siden.

- Det har vært tøft å snu trenden, men det har vi greid, og det skal vi være stolte over. Det er leit at noen synes det gått ut over dem.

- Paul Glomsaker, Hege Leirfall og nå, Hege Jørgensen, har trukket seg i løpet av ganske kort tid, hvordan opplever du det?

- Jeg ser ingen sammenheng mellom at generalsekretæren og to i styret ikke fortsetter. Hvis seks av de åtte i styret fortsetter, så mener jeg det er god kontinuitet.