Hallén: - Vi er glade for at Platini stiller. Han er en god kandidat

Stiller til valg av FIFA-president.

STILLER TIL VALG: Fotballpresident Yngve Hallén er positiv til Michel Platini som FIFA-president, men NFF sin eventuelle støtte må først forankres i forbundsstyret.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
STILLER TIL VALG: Fotballpresident Yngve Hallén er positiv til Michel Platini som FIFA-president, men NFF sin eventuelle støtte må først forankres i forbundsstyret. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballpresident Yngve Hallén er positiv til Michel Platini som FIFA-president, men NFF sin eventuelle støtte må først forankres i forbundsstyret.

Onsdag ble det klart at UEFA-president Michel Platini stiller som kandidat til å bli ny FIFA-president når Sepp Blatter går av. Det engelske fotballforbundet (FA) er klare på at de støtter Platini. Også Norges Fotballforbund (NFF) ved president Yngve Hallén er positiv.

- Vi er glade for at Platini stiller. Han er en god kandidat, sier Hallén til Bergens Tidende.

Han forteller at Norges støtte eventuelt må forankres i forbundsstyret.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Det vil først kunne skje i slutten av august, sier fotballpresidenten.

- For oss er det svært viktig at vi får en samlende president med støtte fra alle deler av verden. Vi kjenner Platini godt, men gleder oss likevel til å se hans program for FIFA, sier Hallén.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer