Hallén har bestemt seg: Ønsker to nye år som fotballpresident

Og freder Høgmo i samme slengen.

VIL MER:  Yngve Hallén har nylig gitt valgkomiteen i Norges Fotballforbund beskjed om at han er motivert til å fortsette. Foto: Bjørn Langsem
VIL MER: Yngve Hallén har nylig gitt valgkomiteen i Norges Fotballforbund beskjed om at han er motivert til å fortsette. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOFIA (Dagbladet:) Når fotballtinget arrangeres våren 2016, har Yngve Hallén (48) sittet som fotballpresident i seks år. Går det som han ønsker, stopper det ikke der. For Hallén ønsker to nye år på toppen av pyramiden. Minst.

- Jeg kan bekrefte at jeg har en god dialog med Marianne (Brynildsen, leder for NFFs valgkomité), og at jeg har gjort det klart for henne at jeg ønsker å fortsette å gjøre en jobb for norsk fotball, sier fotballpresidenten til Dagbladet.

- Og da mener du ikke at du skal bli materialforvalter for landslaget?

- Hehe. Det kunne vært interessant det også.

Få motkandidater Det var i 2010 at Hallén, som tidligere blant annet har vært journalist, lokalpolitiker for Arbeiderpartiet og mangeårig fotballeder i Sogndal, første gang stilte til valg som fotballpresident. Åra som har gått har bydd på mange tøffe mediestormer, blant annet som følge av Drillo-avskjed, styrekrangler, TV-avtaler og Blatter-håndtering. Samtidig har NFFs økonomiske vekst vært betydelig - og breddefotballen står fortsatt sterkere enn det meste i norsk idrett.

Det er et halvt år til forbundstinget avholdes, så det er tidlig å fastslå at Hallén vil bli valgt som fotballpresident. Samtidig: Det er vrient å finne noen åpenbare motkandidater pr. dags dato.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.