Hallén har bestemt seg: Ønsker to nye år som fotballpresident

Og freder Høgmo i samme slengen.

VIL MER:  Yngve Hallén har nylig gitt valgkomiteen i Norges Fotballforbund beskjed om at han er motivert til å fortsette. Foto: Bjørn Langsem
VIL MER: Yngve Hallén har nylig gitt valgkomiteen i Norges Fotballforbund beskjed om at han er motivert til å fortsette. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOFIA (Dagbladet:) Når fotballtinget arrangeres våren 2016, har Yngve Hallén (48) sittet som fotballpresident i seks år. Går det som han ønsker, stopper det ikke der. For Hallén ønsker to nye år på toppen av pyramiden. Minst.

- Jeg kan bekrefte at jeg har en god dialog med Marianne (Brynildsen, leder for NFFs valgkomité), og at jeg har gjort det klart for henne at jeg ønsker å fortsette å gjøre en jobb for norsk fotball, sier fotballpresidenten til Dagbladet.

- Og da mener du ikke at du skal bli materialforvalter for landslaget?

- Hehe. Det kunne vært interessant det også.

Få motkandidater Det var i 2010 at Hallén, som tidligere blant annet har vært journalist, lokalpolitiker for Arbeiderpartiet og mangeårig fotballeder i Sogndal, første gang stilte til valg som fotballpresident. Åra som har gått har bydd på mange tøffe mediestormer, blant annet som følge av Drillo-avskjed, styrekrangler, TV-avtaler og Blatter-håndtering. Samtidig har NFFs økonomiske vekst vært betydelig - og breddefotballen står fortsatt sterkere enn det meste i norsk idrett.

Det er et halvt år til forbundstinget avholdes, så det er tidlig å fastslå at Hallén vil bli valgt som fotballpresident. Samtidig: Det er vrient å finne noen åpenbare motkandidater pr. dags dato.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer