Haltvik (40) gjør comeback for Byåsen

Stiller i Mesterligaen.

(Dagbladet.no): Trine Haltvik (40) har ennå ikke gjort sitt for Byåsen. Når trondheimslaget spiller 2. kvalikrunde i Mesterligaen er veteranen tilbake på banen.

Det bekrefter den tidligere landslagsspilleren overfor Adresseavisen.

- Det praktiske mellom meg og trener Valeri Putans er i orden i forhold til hvilke kamper jeg kan være med på. Jeg trener to andre lag, og det er en kabal som må gå opp. Det eneste som gjenstår er en liten prat med styreleder Tore Strømøy neste uke, sier Haltvik til avisa.

Tidligere har Haltvik uttalt at fjorårssesongen var henne siste. Nå har hun latt seg overtale på grunn av Vigdis Hårakers skade.

- Med tanke på tøff mesterligakvalik og forhåpentlig mesterligaspill, sammen med serie- og cupkamper blir jeg med til hun er klar igjen. Men da er det også slutt, sier Haltvik.

PÅ BANEN IGJEN: Trine Haltvik la opp etter fjorårssesongen. Men nå er hun tilbake for Byåsen, i en begrenset periode. Foto: Scanpix
PÅ BANEN IGJEN: Trine Haltvik la opp etter fjorårssesongen. Men nå er hun tilbake for Byåsen, i en begrenset periode. Foto: Scanpix Vis mer