BLIR TRENER FOR SELBU: Trine Haltvik blir en del av trenerteamet til Selbu neste sesong, og utelukker heller ikke at hun gjør nok et comeback som spiller. 

Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
BLIR TRENER FOR SELBU: Trine Haltvik blir en del av trenerteamet til Selbu neste sesong, og utelukker heller ikke at hun gjør nok et comeback som spiller. Foto: Eirik Helland Urke / DagbladetVis mer

Haltvik og samboeren blir eliteserietrenere

45-åringen utelukker heller ikke comeback.

|||Trine Haltvik blir en del av håndballklubben Selbus trenerteam neste sesong. Haltvik går inn på trenersiden i klubben sammen med samboer og påtroppende hovedtrener Eskil Berg Andreassen, skriver Adresseavisen.

- Jeg skal ha én fast trening i uken, av og til to eller tre. Det er kjempemotiverende å få være med, og jeg er positivt overrasket over det jeg har sett så langt, sier Haltvik til avisen.

45-åringen utelukker heller ikke et nytt comeback som spiller på håndballbanen.

- Man vet aldri, alt er mulig. Jeg skal i hvert fall trene med laget og holde meg i form. Men nå er det først og fremst trenerjobben jeg konsentrerer meg om. Hovedmålet for Selbu denne sesongen blir å beholde plassen i eliteserien, sier Haltvik til Adresseavisen.

Selbu endte på sjuendeplass i eliteserien sist sesong, men trønderklubben har mistet mange spillere etter sesongslutt.

(NTB)