Haltvik tilbake neste måned

Håndball-Norge trodde Trine Haltviks karriere var over da korsbåndet røk i slutten av januar. Nå satser Trine på skadecomeback.

Haltvik røk korsbåndet 28. januar, men håper å være tilbake på håndballbanen allerede i mars.

- Jeg vet jo ikke om det går, men det er slik jeg tenker nå. Før skaden trente jeg én gang per dag. Nå trener jeg to daglige økter. Kneet kjennes stabilt. Jeg trener med samme belastning i knebøy som før skaden, sier Haltvik til Adresseavisen.

Nå venter 35-åringen på tilbakemedlding fra legen. Blir den positiv venter Haltvik til etter sesongslutt med å operere kneet.

- Så snart som mulig i mars håper jeg å få en vurdering av legen. Hvis Torbjørn Grøntvedt mener at kneet tåler noen kamper på slutten av sesongen uten risiko for varig mén, da er jeg beredt til å utsette operasjonen til etter sesongslutt, sier Trine som også ser ennå lenger fram.

- For meg er det helt nødvendig å ha et mål å trene mot. Derfor ser jeg nå for meg kanskje å spille også første del av neste sesong, dersom operasjonen går bra.

(Dagbladet.no)

SNART TILBAKE:Trine Haltvik er utålmodig etter å komme tilbake på håndballbanen igjen, selv om det ikke blir som her - på landslaget.