Halve Norge på benken

Norge har 22 proffer i Premier League. Dagbladet tror bare halvparten får starte når sesongen sparkes i gang lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hvis dette er en trend som fortsetter, er det uheldig. Ingen blir bedre av å sitte på benken, sier landslagssjef Nils Johan Semb.

Nils Johan Semb er ikke spesielt bekymret over englandsproffenes situasjon per dags dato, men hvis situasjonen forblir uforandret utover i sesongen, roper han varsku.

- Det kan være ulike årsaker til at folk sitter på benken. Skader er én ting, naturlige svingninger i prestasjoner en annen. Men hvis spillerne presses ut på benken på grunn av konkurransesituasjonen, er det ikke bra. Langvarig benkesliting for «friske» spillere slår ikke akkurat positivt ut, mener Semb.

- Uansett er det litt vanskelig å si noe konkret om spillernes situasjon før Premier League er skikkelig i gang. De har akkurat vært igjennom en variert oppkjøringsperiode for å legge grunnlaget. En foreløpig evaluering får komme etter at jeg har sett dem i noen kamper, sier Nils Johan Semb. Landslagssjefen lover for øvrig å ta hyppige reiser til fotballøya for å se proffene i aksjon.

- Jeg kommer til å se mye Premier League-kamper. Dessuten er jeg godt dekket på TV-siden, og skal se de kampene der landslagsaktuelle nordmenn er involvert, lover Semb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer