- Halve spillergruppen har ringt og uttrykt seg uforstående

Jørn Andersen om sparkingen.

HADDE SPILLERSTØTTE: Jørn Andersen hevder at han hadde støtte i Mainz' spillergruppe, og beskriver sparkingen som å få en knyttneve i ansiktet. Foto: Erik Berglund / DAGBLADET.
HADDE SPILLERSTØTTE: Jørn Andersen hevder at han hadde støtte i Mainz' spillergruppe, og beskriver sparkingen som å få en knyttneve i ansiktet. Foto: Erik Berglund / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Jørn Andersen tok over tyske Mainz i mai 2008, og sikret opprykk til øverste nivå et år etter.

3.august, fem dager før Bundesliga startet, fikk 46-åringen sparken i klubben.

I et større intervju med tyske Bild am Sonntag, som VG har trykket i dagens papiravis, forklarer nordmannen hva som egentlig skjedde da han ble avskjedighet i klubben.

Andersen forklarer at han ventet så mange dager med å uttale seg for å ikke forstyrre spillerne i den siste uken før seriestart mot Leverkusen.

46-åringen beskriver den plutselige avskjedigelsen «som å få en knyttneve i ansiktet.»

- Mandag hadde jeg et møte med ledelsen om kampen vi tapte i cupen. Etter bare et par minutter meddelte presidenten at jeg fikk sparken med umiddelbar virkning. Det var som å få en knyttneve i ansiktet. Deretter diskuterte vi i to timer uten at det medførte noen endring, sier Andersen.

Den tidligere VIF-spissen hevder at han ikke fikk noen begrunnelse for sparkingen, utover at han og klubben ikke lenger passet sammen.

- Hadde spillerstøtteAndersen stiller seg også uforstående til påstandene om at han ikke lenger kommuniserte i tråd med klubbens krav.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer