Halve Stabæk proffaktuelle

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk-trener Anders Linderoth er ikke bare redd for å miste sine beste spillere. Han venter bare på når det skal skje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi kommer til å miste en eller flere sentrale, temmelig snart. Det er livets realiteter. Også for meg og for Stabæk. Det er bare Rosenborg som slipper å forholde seg til den virkeligheten, beklager Linderoth.

Proffaktuelle i kø

I går tok han en titt på sin første-ellever, og listet opp halvparten som proff-aktuelle hvilken dag som helst:

- Flere klubber har kikket på Tobias (Linderoth) i vår. Tommy Svindal Larsen er Bosman-spiller neste år, noe klubben allerede tenker på. Christian Wilhelmsson er på gang. Inge Andre Olsen er på gang. Martin Andresen kan forsvinne. Ja, du har flere også, bemerker treneren.

Avgjørende uker

Stabæk rykket opp på tredjeplass med seieren over Bodø/Glimt i går. Men hinderne er i ferd med å hope seg opp. I tur skal klubben opp mot Brann (borte), Viking (hjemme), Molde (borte) og Rosenborg (hjemme).

- Taper vi disse kampene, er vi hektet av allerede. Så avgjørende vil den neste måneden være. I verste fall, kan løpet være kjørt for oss allerede før sommeren. Det er vi fullstendig klar over, sier Linderoth.

Hans sønn Tobias er blant Skandinavias aller heiteste spillere om dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer