Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Halvet laget igjen i Russland etter visumtrøbbel: - Det er totalt kaos

Norges ishockeykrigere sliter.

I RUSSLAND: Niklas Roest la ut dette bildet, av noen av gutta som ble igjen i Russland, på sin Instagram-profil. Foto: Niklas Roest
I RUSSLAND: Niklas Roest la ut dette bildet, av noen av gutta som ble igjen i Russland, på sin Instagram-profil. Foto: Niklas Roest Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges ishockeykrigere har fått visumtrøbbel i Russland. Halve laget er fortsatt igjen i St. Petersburg etter helgens landskamper, ifølge TV 2.

Landslagsledelsen som bestilte visumet trodde det var gyldig til etter VM i mai. Så var ikke tilfelle.

- Det er totalt kaos. Halve laget står igjen i St. Petersburg for visumet gikk tydeligvis ut i går (10. april). Jeg vet rett og slett ikke hva som skjer med resten, forteller landslagssjef Roy Johansen til TV 2.

Johansen snakket med kanalen mens han sto i sikkerhetskontrollen i København på vei hjem fra St. Petersburg.

Ledelsen i forbundet skal ha gjort en feil som nå fører til at flere spillere sitter igjen i Russland. Det til tross for har fått hjelp av en russisk reiseoperatør.

Konsekvensen av at halve laget er igjen i Russland vil oppladingen foran treningskampene mot Finland i Sarpsborg 15. og 17. april bli forsinket.

- Hvordan oppladningen blir nå må vi ta en vurdering på når alle forhåpentligvis kommer seg hjem, forteller Johansen.

Han tror likevel at alt skal gå i orden med tanke på visum til laget under VM fra 7.-22. mai. Norge skal spille sine VM-kamper i Moskva.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart