Halvfullt på gullfesten: - Det er for dårlig

I går kunne Molde feire sitt første seriegull på fem år. På stadion var det likevel glissent.

GULLFEST: Molde-spillerne kunne slippe jubelen løs da de sikret gullet søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
GULLFEST: Molde-spillerne kunne slippe jubelen løs da de sikret gullet søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde kunne endelig slippe jubelen løs etter 4-0 seieren over Strømsgodset, da de sikret eliteseriegullet søndag kveld. Dette er moldensernes første gull siden 2014.

Under halvfullt

Etter fire sesonger med Rosenborg-dominans, var det et sultefora Molde-publikum som ville ta gullet hjem til Romsdal. Publikumstallene skulle likevel ikke indikere dette.

Ifølge billettansvarlig i Molde, Lars Outzen, var det rundt 4700 som tok turen inn portene på Aker Stadion i kampen mot Strømsgodset. Det er over 2000 mindre enn det som var det offisielle tilskuertallet på 7098. Aker Stadion har en kapasitet på 11 249. Det var med andre ord under et halvfullt stadion som vitnet Molde ta gull.

Outzen er skuffet over oppmøtet på Aker Stadion, og overrasket over hvor få som ville ta del i gullfesten. Med seier i går hadde Molde, uavhengig av andre resultater, sikret gullet. Outzen mener det for dårlig at folk ikke kjenner sin besøkelsestid.

- Det er altfor dårlig. Generelt har det vært dårlig i hele år, men man burde forvente at flere skal møte opp i en kamp hvor man kan sikre gullet, forteller Outzen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer