Halvorsens Sundsvall fikk bank

To superraske Djurgården-mål avgjorde.

(Dagbladet.no): GIF Sundsvall, som trenes av Jan Halvor Halvorssen, fikk to ganger real bakoversveis da de tapte 4-0 for Djurgården i Allsvenskan i kveld.

Bare 42 sekunder inn i kampen scoret Daniel Sjölund (22) kampens første mål.

Men det viste seg at Sjölund, som var innom West Ham og Liverpool som unggutt, kunne være enda raskere. Han brukte bare 20 sekunder etter pause på å gjøre 2-0. Det på tross av at det var Sundsvall som hadde avsparket.

Bergersen-miss

Ifølge «Giffarnas» egen hjemmeside, var det en feilpasning fra Bryne-aktuelle Tommy Bergersen som førte til angrepet som ga Djurgården 2-0.

Jones Kusi-Asare spilte fram Sjölund som satte ballen i åpent mål, skriver Aftonbladet.

- Det gjelder å være med når dommeren blåser igang, sier en fornøyd Djurgården-trener Kjell Jonevret, tidligere kaptein i Viking.

Feliciano Magro gjorde 3-0 før Jones Kusi Asare scoret Djurgårdens fjerde.

REVANSJERTE SEG: Pa Dembo Touray (t.v.) og Daniel Sjölund storspilte etter henholdsvis kritikk og lite spilletid for Djurgården i dag. Her fra Royal League-møtet med RBK og Harald Brattbakk. Foto: Scanpix
REVANSJERTE SEG: Pa Dembo Touray (t.v.) og Daniel Sjölund storspilte etter henholdsvis kritikk og lite spilletid for Djurgården i dag. Her fra Royal League-møtet med RBK og Harald Brattbakk. Foto: Scanpix Vis mer

Touray storspilte

Keeper Pa Dembo Touray, som i fjor var innom Vålerenga, revansjerte seg med storspill og flere viktige redninger for Djurgården. Han har fått mye kritikk, og Djurgården vil hente inn Ham-Kams Eddie Gustafsson som erstatter.

Også for Daniel Sjölund var kampen en revansj. Han har ønsket seg bort på grunn av lite spilletid, og var nær ved å bli lånt ut til nettopp GIF Sundsvall.

Kampen om plassen blir ikke enklere for Sjölund framover. Danske Søren Larsen er på vei tilbake etter meniskoperasjon, mens landslagsangriperen Mattias Jonson ble hentet hjem fra Norwich sist uke.

• Djurgården topper nå tabellen i Allsvenskan, fire poeng foran Malmö og Helsingborg. Sundsvall ligger på nedrykksplass, to poeng bak Landskrona på kvalikplass.