Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gössner og Neureuther giftet seg

Halvt norske Miriam Gössner giftet seg med alpinkjæresten

Giftet seg i en privat seremoni i Tyskland.

GIFTET SEG: Miriam Gössner giftet seg med Felix Neureuther. Her med Marit Bjørgen under VM på ski i 2013. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
GIFTET SEG: Miriam Gössner giftet seg med Felix Neureuther. Her med Marit Bjørgen under VM på ski i 2013. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Halvt norske Miriam Gössner har giftet seg. Det meldte skiskytteren på sin Instagram-profil tredje juledag.

På Instagram-profilen har 27-åringen postet bilder fra julefeiringen, i tillegg til dette ene bildet som da var litt ekstra spesielt.

– Nygift! #mrandmrsneureuther, skriver Gössner.

Just married ❤️ #MrAndMrsNeureuther

A post shared by Miri Gössner (@miriamgoessner) on

Stjernepar

Gössner har vært sammen med alpinisten Felix Neureuther (33) siden 2013. Stjerneparet har en datter sammen, som kom til verden i oktober.

– Året har endt med et høydepunkt for oss. Vi giftet oss i en liten seremoni i Garmisch-Partenkirchen, sier Neureuther til tyske Bild.

Gössner snakker romsdalsdialekt (moren er fra Molde) og har norsk pass, men har valgt å representere Tyskland i skiskyting. I et intervju med Dagbladet i 2013 snakket hun om sine norske sider.

– Jeg er veldig glad i brunost og klippfisk og norsk mat generelt. Jeg har også fått en bunad som jeg har arvet etter min bestemor, sa Gössner.

Playboy

Hun ble verdensmester for Tyskland på stafett i Khanty-Mansijsk i 2011, og i Ruhpolding i 2012. Hun har også tre verdenscupseiere.

Neureuther har på sin side vært en av verdens beste alpinister i en årrekke. Han har fire VM-medaljer og 13 seiere i verdenscupen, med slalåm som spesialitet.

Halv-norske Gössner har slitt med diverse skader gjennom karrieren, og skadet seg svært stygt under en sykkelulykke i Molde sommeren 2013. Da OL-røk, stilte hun i stedet opp i Playboy for å vise sin feminine side.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!