GIFTET SEG: Miriam Gössner giftet seg med Felix Neureuther. Her med Marit Bjørgen under VM på ski i 2013. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
GIFTET SEG: Miriam Gössner giftet seg med Felix Neureuther. Her med Marit Bjørgen under VM på ski i 2013. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.Vis mer

Gössner og Neureuther giftet seg

Halvt norske Miriam Gössner giftet seg med alpinkjæresten

Giftet seg i en privat seremoni i Tyskland.

(Dagbladet): Halvt norske Miriam Gössner har giftet seg. Det meldte skiskytteren på sin Instagram-profil tredje juledag.

På Instagram-profilen har 27-åringen postet bilder fra julefeiringen, i tillegg til dette ene bildet som da var litt ekstra spesielt.

– Nygift! #mrandmrsneureuther, skriver Gössner.

Just married ❤️ #MrAndMrsNeureuther

A post shared by Miri Gössner (@miriamgoessner) on

Stjernepar

Gössner har vært sammen med alpinisten Felix Neureuther (33) siden 2013. Stjerneparet har en datter sammen, som kom til verden i oktober.

– Året har endt med et høydepunkt for oss. Vi giftet oss i en liten seremoni i Garmisch-Partenkirchen, sier Neureuther til tyske Bild.

Gössner snakker romsdalsdialekt (moren er fra Molde) og har norsk pass, men har valgt å representere Tyskland i skiskyting. I et intervju med Dagbladet i 2013 snakket hun om sine norske sider.

– Jeg er veldig glad i brunost og klippfisk og norsk mat generelt. Jeg har også fått en bunad som jeg har arvet etter min bestemor, sa Gössner.

Playboy

Hun ble verdensmester for Tyskland på stafett i Khanty-Mansijsk i 2011, og i Ruhpolding i 2012. Hun har også tre verdenscupseiere.

Neureuther har på sin side vært en av verdens beste alpinister i en årrekke. Han har fire VM-medaljer og 13 seiere i verdenscupen, med slalåm som spesialitet.

Halv-norske Gössner har slitt med diverse skader gjennom karrieren, og skadet seg svært stygt under en sykkelulykke i Molde sommeren 2013. Da OL-røk, stilte hun i stedet opp i Playboy for å vise sin feminine side.