STIVNET I SETET: Paolo Guerrero skadet seg på en noe uvanlig måte i helgen. Hamburg-spissen slo nemlig opp en gammel lårskade på grunn av flyskrekk. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
STIVNET I SETET: Paolo Guerrero skadet seg på en noe uvanlig måte i helgen. Hamburg-spissen slo nemlig opp en gammel lårskade på grunn av flyskrekk. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZVis mer

Hamburg-spiller fikk panikk på fly - slo opp gammel skade

Stivnet helt i setet.

Paolo Guerrero skadet seg på en noe uvanlig måte i helgen. Hamburg-spissen slo nemlig opp en gammel lårskade på grunn av flyskrekk.

Dette ifølge Hamburg-trener, Michael Oenning.

Per Ciljan Skjelbreds nye lagkamerat fikk panikk da han var på flyreise med resten av laget til Zürich for å spille treningskamp. 27-åringen stivnet helt i setet og slo opp en gammel skade i låret, avslørte treneren mandag.

Oenning valgte å ikke bruke Guerrero i 2-2-kampen mot Luzern, men håper han blir klar til bundesligakampen mot nabo Werder Bremen lørdag.

Guerrero har tidligere fått behandling for sin flyskrekk. I januar måtte spissen forsøke fire ganger før han klarte å komme seg om bord i et fly for å returnere til Hamburg og Bundesliga etter at han hadde vært i Peru.

SPORTENS SPRØESTE SKADER: Les om andre merkelige skader her.

(NTB)