Hamilton krabbet like hel ut av vraket

- Jeg sa unnskyld til mekanikerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lewis Hamilton dro av banen og dundret formel 1-bilen inn i en vegg under treningen til Bahrains Grand Prix i dag.

Bilen sklei ut i en sving, og ble temmelig smadret da den traff veggen. McLaren-føreren klatret imidlertid helt uskadd ut av vraket.

- Bilen var selvsagt ganske hardt skadd, men teamet vil gjøre en god jobb for å reparere den. Jeg beklaget til gutta, men dette er motorsport. Dette er slikt som skjer når du utforsker grensene, sier Hamilton ifølge autosport.com.

Glemte legesjekk

Hamilton sto imidlertid en stund i fare for å straffes fordi han ikke meldte seg til legesenteret på banen umiddelbart etter uhellet.

En støtmåler i bilen registrerte en g-kraft høyere enn en grense som ifølge reglementet krever at føreren straks kontakter det medisinske apparatet. Men det smalt såpass kraftig i bilen til Hamilton at det var en rekke varsellamper som lyste.

På vei ut av vraket overså han trolig den lampa som varslet at han måtte gå til legen. Dessuten var heller ikke banemannskapet som fraktet Hamilton tilbake til serviceområdet på motorsykkel informert om legeplikten, og kjørte ham rett til McLaren-teamet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer