Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamilton raskest på første trening

Foran Korea Grand Prix.

GOD ÅPNING: Britiske Lewis Hamilton startet Grand Prix-helga i Sør-Korea med beste tid på første trening. Han må vinne løpet søndag for å ha sjansen til å vinne sammenlagt. Foto: MARK BAKER / AP / NTB SCANPIX
GOD ÅPNING: Britiske Lewis Hamilton startet Grand Prix-helga i Sør-Korea med beste tid på første trening. Han må vinne løpet søndag for å ha sjansen til å vinne sammenlagt. Foto: MARK BAKER / AP / NTB SCANPIX Vis mer

Lewis Hamilton satte standard og var raskest på den første treningen før helgens Korea Grand Prix i formel 1.

 Briten som ligger på fjerdeplass i VM-sammendraget, var 0.302 sekund foran spanske Fernando Alonso som ligger i teten sammenlagt. For Hamilton, som forlater McLaren til fordel for Mercedes etter denne sesongen, var treningen og kjøringen oppløftende, for dersom han skal ha noen sjanser til å bli verdensmester, er han avhengig av å vinne søndagens løp.

Det skal kjøres ytterligere en treningsomgang fredag formiddag (lokal tid) i solskinnet på banen i Sør-Korea. Kvalifiseringen går lørdag, mens selv VM-runden kjøres søndag.

Red Bull-kjøreren Mark Webber fra Australia hang godt med og kjørte inn til tredje beste tid på den første treningen, mens Michael Schumacher, som har bestemt seg for å avslutte karrieren for godt etter denne sesongen, var inne på en sjetteplass. Stallkameraten hans i Mercedes, Nico Rosberg, hadde den sjuende raskeste tiden.

(NTB)