Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamilton takket nei til superlønn i McLaren

VIlle blitt den best betalte i formel 1-sirkuset.

ETTERTRAKTET: Lewis Hamilton (t.h.) kommer til å bli lagkamerat med Nico Rosberg i Mercedes neste sesong. Briten takket nei til et supertilbud om å fortsette i McLaren. Foto: SCANPIX/REUTERS/Tim Chong
ETTERTRAKTET: Lewis Hamilton (t.h.) kommer til å bli lagkamerat med Nico Rosberg i Mercedes neste sesong. Briten takket nei til et supertilbud om å fortsette i McLaren. Foto: SCANPIX/REUTERS/Tim Chong Vis mer

McLaren skal ha tilbudt formel 1-kjøreren Lewis Hamilton superlønn for å fortsette i McLaren, men det ble likevel ikke noen avtale.

Teamsjef Martin Witmarsh sier at McLaren ville gjøre Hamilton til den best betalte kjøreren i formel 1-sirkuset, men han sier også at han ikke har noen problemer med å akseptere at Hamilton takket nei til det sjenerøse tilbudet.

Etter at det har pågått spekulasjoner i flere måneder om Hamiltons framtid, valgte han å gå til Mercedes, der han skal erstatte den sjudobbelte verdensmesteren Michael Schumacher.

- Hamilton er en av de aller beste kjørerne i formel 1, og da vi kom med vårt tilbud tok vi høyde for at han er best. Han ville blitt den best betalte kjøreren i sirkuset, sier Witmarsh.

Nå kommer Saubers mexicanske kjører Sergio Perez til å komme inn som ny kjører i McLaren etter VM-vinneren fra 2008 blir borte etter denne sesongen.

- Det jeg kan si er at vi gjerne ville hatt med Hamilton videre. Tilbudet vi ga ham var veldig bra. Vi la mye arbeid i de samtalene vi hadde med manageren hans, men det var ikke mulig å bli enige, sier Witmarsh.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media