Hamiltons bil brøt sammen i F1-kvalifisering

Lewis Hamilton fikk en blytung dag på jobben i kvalifiseringen til Tysklands Grand Prix i Formel 1. Verdensmesteren måtte bryte tidlig med hydraulisk trøbbel.

BLIR FLYTTET TILBAKE: Lewis Hamilton starter søndagens løp langt bak etter at bilen brøt sammen under kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FLYTTET TILBAKE: Lewis Hamilton starter søndagens løp langt bak etter at bilen brøt sammen under kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Allerede mot slutten av første kvalifiseringsomgang var det slutt for Hamilton. Mercedes-stjernen sa over lagradioen at han ikke greide å bytte gir, og like etter gikk han ut av bilen og dyttet den tilbake mot garasjeområdet.

Briten ristet oppgitt på hodet. Det hjalp neppe på humøret at det tyske hjemmepublikummet uttrykte sin glede over det som skjedde.

Kvalifiseringsmarerittet betyr at Hamilton må starte langt bak i feltet i søndagens løp. Det er et ordentlig tilbakeslag for den regjerende verdensmesteren, som før helgens runde er åtte poeng bak Ferraris tyske stjerne Sebastian Vettel i VM-sammendraget.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer