Hamiltons liv med superkjendisene: - Dere skulle bare visst ...

Når andre idrettsutøvere sover, fester verdensmesteren.

Hamilton har vært mye ute med modellene Kendall Jenner og Gigi Hadid. Foto: Stella Pictures
Hamilton har vært mye ute med modellene Kendall Jenner og Gigi Hadid. Foto: Stella Pictures
Hamilton sammen med blant andre skuespilleren Tom Cruise. Foto: Stella Pictures
Hamilton sammen med artisten Kanye West og hans kone, Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures
Hamilton liker å feste. Foto: Stella Pictures
Hamilton på prisutdelingen Brit Awards med artisten Taylor Swift tidligere i år. Foto: Stella Pictures
Hamilton er opptatt av mote. Her på et show for Louis Vuitton. Foto: Stella Pictures
Hamilton har tidligere vært i et forhold med sangerinnen Nicole Scherzinger. Foto: Stella Pictures
Hamilton legger gjerne ut bilder av sin veltrente kropp i sosiale medier. Foto: Stella Pictures
Hamilton legger gjerne ut bilder av sin veltrente kropp i sosiale medier. Foto: Stella Pictures
Hamilton har tjent seg søkkrik på karrieren som formel 1-fører. Her poserer han utenfor et privatfly. Foto: Stella Pictures
Hamilton jublet hemningsløst etter å ha sikret sin tredje verdensmestertittel i USA sist søndag. Foto: Scanpix
Hamilton jublet hemningsløst etter å ha sikret sin tredje verdensmestertittel i USA sist søndag. Foto: Scanpix
Hamilton jublet hemningsløst etter å ha sikret sin tredje verdensmestertittel i USA sist søndag. Foto: Scanpix

(Dagbladet): Søndag ble Lewis Hamilton Storbritannias mestvinnende formel 1-fører noen sinne. Da vant 30-åringen USA Grand Prix og kapret samtidig karrierens tredje verdensmestertittel.

Etter løpet feiret Mercedes-stjernen med å spinne rundt og rundt med bilen sin, mens Daft Punk-låten «One More Time» durte ut av høytaleranlegget i lagets garasje.

Den heftige feiringa var ikke tilfeldig, for Hamilton lever alt annet enn et vanlig A4-liv. Briten, som forteller selv at han aldri har festet mer enn i 2015, er sett like mye på nattklubber med internasjonale superkjendiser som på racerbanen.

- Det handler bare om: Jobb hardt, lek hardt, sier Hamilton om sin oppsiktsvekkende livsstil, ifølge The Guardian.

- Har vært uvirkelig Hamilton har i løpet av karrieren tjent seg søkkrik på formel 1-sirkuset. Nylig forlenget han også kontrakten med Mercedes. Avtalen vil gi briten rundt 400 millioner kroner i året fra 2016- til og med 2018-sesongen. I tillegg tjener han store summer i sponsorinntekter.

Det ser likevel ikke ut til at Hamilton føler noe ekstra press av den grunn. Da 30-åringen ble spurt om han kunne slappe av og nyte sesongens tre gjenstående Grand Prix-løp mer nå som tittelen allerede var sikret, smilte han bare.

- Jeg tror ikke det er mulig å nyte det mer. Jeg har kost meg så mye dette året, at - dere skulle bare visst... Jeg har kost meg som om det skulle vært mitt siste år. Det har vært uvirkelig.

- Drikker mye Utenom trening og konkurranse er formel 1-kongen glad i blant annet mote og damer. Hamilton har tidligere vært sammen med sangerinnen Nicole Scherzinger i flere år og skal i senere tid hatt romanser med artisten Rihanna og modellen Kendall Jenner.

Selv er han ikke redd for at livsstilen skal påvirke resultatene. Han mener folk heller ville vært stolte av ham om de hadde visst hvor mye han faktisk har drukket i 2015 samtidig som han har prestert på banen.

- Jeg har funnet en veldig fin balanse. Noen ganger har jeg tenkt: «Dette er helt på grensen.» Men så setter jeg meg i bilen og kjører som jeg gjør.

- Jeg ser ingen grunn til å endre noe. Det er en skikkelig positiv livsstil. Jeg reiser som en gal, noe jeg liker. Frem til i fjor, drakk jeg ikke spesielt mye, men det har endret seg veldig i år. Dere ville vært virkelig stolte hvis dere visste hvor mye jeg har konsumert. Jeg kommer definitivt til å ta meg en drink i kveld, sa Hamilton til pressen etter søndagens seier.

- Nå er det partytid
Nå som sesongen snart er over, ser Hamilton frem til å bruke enda mer tid sammen med venner og familie. Eller som han sier selv:

- Nå er det partytid de neste månedene. Moren min sitt 60-årslag nærmer seg, venner av meg har arrangementer som nærmer seg, jeg har flere løp å vinne, vi har årsavslutningen sammen med teamet, vi har «Stars and Cars». Helsike, jeg må få meg noe søvn for det kommer til å bli mye festing, sier gladgutten.

Det oppsiktsvekkende er at briten presterer som han gjør på banen. Med triumfen i USA har Hamilton blant annet passert barndomsidolet Ayrton Senna på listen over flest VM-seirer. Den legendariske, brasilianske føreren vant 41 løp før han døde i en ulykke som 34-åring. Hamiltons antall er 43.

- Dette har vært et mektig år. Det har vært det aller sterkeste året. Sist år var bra, men dette har vært veldig, veldig bra. Og vi har fremdeles tre løp igjen, sier Hamilton, som vant sammenlagt både i 2008 og 2014.