Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

HamKam anker poengstraff

Har solgt stjernespissen.

GODTAR IKKE STRAFFEN: HamKam har solgt lagets toppscorer og mener poengstraffen er for streng. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
GODTAR IKKE STRAFFEN: HamKam har solgt lagets toppscorer og mener poengstraffen er for streng. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

HamKam ble straffet med poengtrekk av Norges Fotballforbund (NFF) torsdag. Klubben anker vedtaket.

HamKam får to minuspoeng for ikke å ha oppnådd mål i handlingsplanen samt at laget ikke har oppnådd positiv egenkapital. Det opplyste NFF torsdag.

- Vi hadde håpet at NFF aksepterte forslaget vårt, men vi tar til etterretning at de gir oss to poeng trekk. Vi kommer likevel til å anke denne saken. Vi mener vi er for strengt behandlet når vi har satt i gang tiltakene våre. Vi har spleiselaget. Vi har solgt (Thomas) Lehne Olsen. Og vi mener også at periodiseringen vil slå positivt ut for vår del. Vi synes denne straffen er veldig streng, sier HamKams daglige leder Finn Paulsen til Hamar Arbeiderblad.

Klubber som er plassert i kategori 1 må utarbeide en handlingsplan som skal godkjennes av klubblisensnemnda. Handlingsplanen inneholder tidsfrister for når ulike delmål skal være oppnådd, og brudd på denne kan medføre irettesettelse, poengtrekk og tilbakekalling av lisens.

Odd Grenland og Alta ble trukket ett poeng for ikke å ha oppnådd mål i handlingsplanen, mens Kongsvinger fikk irettesettelse.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media