Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

HamKam fikk tre straffer

Vant 2-0 over Tromsø.

(Dagbladet.no:)

Tromsø-HamKam 0-2

HamKam vant 2-0 over Tromsø på Alfheim Stadion, og vant sin andre kamp på rad. Bortelaget ble tildelt tre straffespark av dommer Tommy Skjerven, og scoret på to av disse.

Dommeren kom i fokus etter straffedømmingene. Tromsø-trener, Ivar Morten Normark var ikke fornøyd med tre straffer mot seg.

- Dommeren dømmer, og det må vi forholde oss til. Heldigvis er det sjelden at det blir dømt tre straffespark i en og samme kamp, sier Normark til TV2 Sporten.

- Jeg har aldri opplevd dette tidligere. Jeg synes den andre og tredje straffen var grei. Den første var billig, sier HamKams trener, Frode Grodås til TV2 Sporten.

Dramatisk førsteomgang

Førsteomgangen var preget av dramatikk. Først ble Tromsøs Arash Talebinejad idømt hands inne i feltet. Publikum pep og var uenige med avgjørelsen. Finske Juha Pasjoa, som har scoret tre mål tidligere denne sesongen, skjøt rett på keeper.

Den andre straffen kom etter 42 minutter. HamKams Balazs Nikolov kom på løp mot Tromsøs mål og ble felt av keeper Knut Borch, som fikk gult kort for taklingen. Nikolov tok straffen selv og satte inn 1-0 til HamKam.

Kampen ble punktert da Nikolov scoret sitt andre mål i kampen på straffe i det 58. minutt.

Null poeng

Tromsø jobbet knallhardt for å skape sjanser, og var i store deler av første omgang best. Men laget klarte aldri å skape farlige målsjanser. Nå ligger laget på bunnen av tabellen med null poeng.

HamKams Rune Buer Johansen fikk to gule kort og ble utvist fra kampen i det 62. minutt.

VANT: HamKam og Tommy Øren var best på Alfheim Stadion i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling