Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

HamKam hardt rammet av svineinfluensa

Fem spillere er sengeliggende.

SVEKKES I NEDRYKKSSTRIDEN: Med to serierunder igjen å spille ligger HamKam fjerde sist og på nedrykksplass. Nå er Adem Güven (t.h.) og fire andre trolig rammet av svineinfluensa. 
Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
SVEKKES I NEDRYKKSSTRIDEN: Med to serierunder igjen å spille ligger HamKam fjerde sist og på nedrykksplass. Nå er Adem Güven (t.h.) og fire andre trolig rammet av svineinfluensa. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer

|||

HamKam sliter før nedrykksstriden skal avgjøres i 1. divisjon. Klubben frykter fem spillere har fått svineinfluensa, skriver VG.

Srdan Urosevic, Adem Güven, Pål Strand, Olav Råstad og Olivier Karekezi er sengeliggende. Det er tatt prøver av spillerne, og en diagnose ventes å være klar i løpet av fredag.

- Både Folkehelsa og vårt medisinske støtteapparat mener sannsynligheten er stor for at det er svineinfluensaen som har rammet kvintetten, sier daglig leder Tor Rullestad til VG.

HamKam ligger fjerde sist i 1. divisjon to runder før slutt. Søndag er det bortekamp mot Sarpsborg, mens hedmarkslaget tar imot Skeid i siste runde. HamKam var i kontakt med Norges Fotballforbund torsdag med tanke på hvordan man skal forholde seg til kampen mot Sarpsborg.

- Vi ble enig om å se det an utover natten og morgentimene, og forholde oss til informasjon og råd fra medisinske eksperter, sier Rullestad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling