Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

HamKam kan ende i 1. divisjon

Lyn mangler mange millioner.

RYKKER NED: Tippeliga i fjor og 2. divisjon neste år for HamKam. Adem Güven (t.h.), daglig leder Tor Rullestad, og Juha Pasoja depper. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
RYKKER NED: Tippeliga i fjor og 2. divisjon neste år for HamKam. Adem Güven (t.h.), daglig leder Tor Rullestad, og Juha Pasoja depper. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer

|||HamKams tur i 2. divisjon kan bli kortvarig. Lyn mangler nemlig et stort millionbeløp og kan miste lisensen.
HamKam deiset ned på nivå tre søndag, men er tilbake i 1. divisjon dersom Lyn ikke kan vise til levedyktig økonomi i midten av november.
— Vi har en veldig vanskelig jobb foran oss. Vi må levere den totale finansieringen av klubben i midten av november, og vise forbundet at vi kan drive neste år, sier Lyn-direktør Erik Langerud til Hamar Arbeiderblad.

Og det kan bli vanskelig for hovedstadslaget:
— Jeg vil ikke kommentere tall, men det dreier seg om veldig mange millioner, sier Langerud.
Elevatorlaget HamKam vet derfor ikke om heisen blir stående i 2. divisjon, eller om det bærer opp igjen som følge av andre klubbers økonomiske vanskeligheter.
— Det er ikke rett måte å gjøre det på. Vi skulle gjerne ha ordnet dette sportslig. Men vi får se, dette styrer ikke vi. Men jeg vil jo tro at vi sier «ja» om vi får plassen tilbake, sa HamKam-trener Vegard Skogheim til NTB søndag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media