Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- HamKam må være større favoritter enn oss

Viking-Gaarde fnyser av gullsnakk.

LILLESTRØM (Dagbladet.no): HamKam - Viking 1-1. Viking klarte ikke å vise hvorfor de nevnes som gullfavoritt mot HamKam i LSK-hallen i går.

Men så har vikingene heller ikke mye til overs for favorittstempelet fra eksperter og bookmakere.

- Det snakket der er noe dere driver med, sier Allan Gaarde til Dagbladet.no.

Dansken synes forventningene til Viking er helt urimelige.

- Jeg kan ikke forstå hvordan man kan snakke om Viking som gullfavoritt. For et år siden var vi nesten i Adeccoligaen, minner han om.

Årets dårligste

Men siden den tid har da vitterlig Viking tatt bronse i Tippeligaen 2007, og deretter forsterket troppen. Gaarde må da føle at de kan hevde seg minst like bra i år?

- Jeg føler ingenting. Det kommer 26 kamper. I fjor tapte vi stort borte mot Rosenborg, Brann, Lillestrøm og Fredrikstad. Det skal en del til før vi vinner dem.

ÅRSVERSTE: Allan Gaarde (t.h.) og Hannes Sigurdsson var ikke spesielt fornøyd med Vikings innsats mot HamKam på Lillestrøm i går. Foto: ARNT E. FOLVIK
ÅRSVERSTE: Allan Gaarde (t.h.) og Hannes Sigurdsson var ikke spesielt fornøyd med Vikings innsats mot HamKam på Lillestrøm i går. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

Han er i alle fall klar på at Viking ikke kan prestere som i går om de skal hevde seg i toppen.

- Vi hadde en dårlig dag på jobben. Det var godt det bare var en treningskamp. Dette var klart årets dårligste kamp av oss, og det er viktig at vi ikke legger for mye i den, mener han.

- Resultatet ikke ett fett

Men såpass legger han i det, at han synes det var godt at Razak Pimpong utliknet like før slutt. For selv om det ikke deles ut poeng i treningskamper, vil man alltid få resultater.

- Det er ikke ett fett. Det er en kvalitet at vi klarer å utlikne. Men så er det også det mest positive i kampen.

Og hva synes han om nyopprykkede HamKam?

- Det var som forventet - de spilte direkte, var fysisk sterke og virket å være i god form. De må i alle fall være større gullfavoritter enn oss, gliser Allan Gaarde.

image: - HamKam må være større favoritter enn oss
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media