Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamkam mista hodet

To brente straffespark og et rødt kort. Hamkam gir dommeren skylda for nederlaget mot Skeid. Nå er det bare kvalifiseringsspill som kan føre hedemarkingene til Tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hamkam hadde et godt grep om kampen og fikk en tidlig scoring med Svein Tore Brandshaug. Men Skeids løpssterke lag fikk til slutt uttelling på sjansene. Men målrushet startet først etter to brente straffespark og et rødt kort til bortelaget.

- Han felte meg, og jeg dyttet Skeid-spilleren i brystkassa, men jeg skjønte ingenting da jeg fikk rødt kort, sier Svein Tore Brandshaug.

- Den samme dommeren har gitt meg rødt kort tidligere i år. Jeg synes det er helt utrolig at en slik dommeravgjørelse kan føre til at vi kanskje ikke rykker opp, sier en svært oppgitt Svein Tore Brandshaug.

- Han har dømt oss tre ganger før, og han har vært håpløs hele veien. Jeg håper at vi slipper denne dommeren i framtida, sier sportssjef i Hamkam, Truls Haakonsen.

Publikum hylte og skrek. Trenerne på begge lag ristet oppgitt på hodet. Alle var sinte på dommeren.

- Jeg dømmer ut ifra det jeg ser på banen. Hamkam-spilleren gikk rett i strupen på Skeid-spilleren. Jeg hadde ikke noe valg. Jeg måtte gi rødt kort. Hvis ikke hadde jeg blitt stående igjen som en klovn, forklarer dommer Bjarne Hansen til Dagbladet.

Utvisningen skjedde på overtid i første omgang, og Hamkam gikk av banen med en selvtillit lik null. Skeid hadde derimot ingenting å tape. I andre omgang dominerte Skeid fullstendig over et tafatt Hamar-lag med bare ti spillere på banen.

Hele Norges coronakart