HamKam risikerer to minuspoeng

Frykter kroken på døra.

TUNGE TIDER: HamKam-trener Vegard Skogheim. Klubben er i alvorlige økonomiske problemer. 
Arkivfoto: Cornelius Poppe / Scanpix
TUNGE TIDER: HamKam-trener Vegard Skogheim. Klubben er i alvorlige økonomiske problemer. Arkivfoto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

HamKam sliter økonomisk. Innen 30. juni må klubben ha positiv egenkapital, skriver Hamar Arbeiderblad.

Dermed har klubben to uker til å snu en negativ egenkapital på over 2 millioner kroner. Daglig leder Finn Paulsen ber kommunen om hjelp, blant annet i form av redusert baneleie.

«Det varsles nå om mulig trekk av to poeng dersom klubben ikke kan framvise positiv egenkapital per 30.06., ingen lisens dersom vi ikke har positiv egenkapital per 31.10, og eventuelt åtte poengs trekk dersom man får lisens, men ikke har positiv egenkapital per 31.12 2012», heter det i Paulsens brev til kommunen.

I verste fall mister HamKam lisensen. Totalt ber HamKam en reduksjon for 2011 på 576.076 kroner, mens de for 2012 ber om å få redusert leien med 1,2 millioner kroner.

HamKam jobber også med å kvitte seg med gjeld. Flere store selskaper har sagt at de sletter klubbens lån dersom Hamar kommune sletter sitt ansvarlige lån til HamKam på 8 millioner kroner.

- Slik jeg ser det må vi få slettet de ansvarlige lånene nå. Hvis ikke er jeg redd det blir kroken på døren til slutt, sier Finn Paulsen til HA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer