<strong>ET ØDELAGT BEIN:</strong> Emil Sildnes viser fram beinet etter bruddet han pådro seg i seriepremieren for en måned siden. Foto: HamKam
ET ØDELAGT BEIN: Emil Sildnes viser fram beinet etter bruddet han pådro seg i seriepremieren for en måned siden. Foto: HamKam Vis mer

Hamkam-Sildnes tilbake i garderoben

Viste fram beinet etter skrekkbruddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det tok ikke mer enn seks minutter av serieåpninga hjemme mot Hødd før Hamkam-spilleren Emil Sildnes brakk beinet.

Etter operasjonen av det kompliserte beinbruddet oppsto det ytterligere komplikasjoner som kan ha ført til at karrieren er over for godt for 21 år gamle Sildnes.

I dag, nesten en måned etter beinbruddet, var han endelig tilbake i Hamkam-garderoben.

- Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å se opp og fram. Det er ingenting å gjøre med som har skjedd, nå fokuserer jeg på å trene meg opp igjen, sier Sildnes til Hamkams eget nettsted.

Bildene viser et venstrebein som har fått hard medfart av de  mange operasjonene, og det er ikke slutt på dem ennå. I tida framover skal Sildnes gjennom enda flere operasjoner for å få tilbake mest mulig av førligheten etter at høyt trykk i etterkant av det første inngrepet kan ha ført til at musklene foran i leggen ikke virker mer.

Nå venter en lang periode med opptrening. Deler av den skal Sildnes gjøre sammen med lagkameratene i Hamkam.

- Jeg vet at det blir en tøff jobb, men jeg tenker at ingenting er umulig sier Emil Sildnes til Hamkam.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer