BORTESEIER: Steevan Fortes Huberto Dos Santos prøver seg på et brassespark under den utsatte 1. divisjonskampen mellom Ull/Kisa og HamKam på UKI arena. Kampen endte 0-1 til laget fra Hamar.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BORTESEIER: Steevan Fortes Huberto Dos Santos prøver seg på et brassespark under den utsatte 1. divisjonskampen mellom Ull/Kisa og HamKam på UKI arena. Kampen endte 0-1 til laget fra Hamar. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

HamKam slo Ull/Kisa i den utsatte kampen

Ble stoppet av NFF etter mistanke om kampfiksing.

• Ull/Kisa - HamKam 0-1

1. divisjonskampen som ble utsatt for mistanke om kampfiksing, endte med 1-0-seier til HamKam over topplaget Ull/Kisa.

Etter kampen fortalte begge lags spillere og at de ikke hadde tenkt spesielt på bakgrunnen for at kampen ble utsatt, men at de konsentrerte seg fullt og helt om å forsøke å vinne kampen.

HamKams Anders Nedrebø ble matchvinner da han fyrte av et skudd som endret retning og fintet ut Ull/Kisa-keeper Arnold Otieno etter 48 minutter.

Før det hadde gjestene fra Hamar styrt kampen, mens Ull/Kisa skapte lite.

- Jeg synes ikke at vi fortjente å tape. Vi presterte litt bedre enn i de to siste kampene, men vi skapte ikke nok. Vi var litt mer passive på dødball enn vi pleier, sa vertenes trener Arne Erlandsen til TV 2.

Han så laget tape for tredje kamp på rad. Det betyr at de gulkledde ikke fikk tettet luka til Start på tabelltopp. I stedet er det knalljevnt på øvre halvdel av tabellen, der også HamKam har festet grepet etter tre strake seirer.

- Det føles bra å vinne fotballkamper. Vi begynner å klatre på tabellen, og da kan vi slippe ned skuldrene litt. Samtidig er det tett og jevnt, så om du taper et par kamper er det fort gjort å falle andre veien, sa HamKam-trener Vegard Skogheim.

(NTB)