VOLD: HamKam-spiller Franck Semou ble angrepet av to personer med en hammer utenfor Briskeby stadion i går. FOTO: Ørn E. Borgen / Aftenposten
VOLD: HamKam-spiller Franck Semou ble angrepet av to personer med en hammer utenfor Briskeby stadion i går. FOTO: Ørn E. Borgen / AftenpostenVis mer

2. divisjonsspiller utsatt for vold:

HamKam-spiller angrepet med hammer

Utenfor Briskeby stadion på Hamar.

(Dagbladet): HamKam-spilleren Franck Semou ble utsatt for blind vold utenfor Briskeby stadion i går kveld. Det skriver Hamar Arbeiderblad.

Den danske 2. divisjonsspilleren forklarer hendelsen slik:

- Jeg var på vei hjem fra trening da to stykker kom mot meg utenfor Briskeby. De spurte om jeg kjente en eller annen, men jeg svarte at jeg ikke visste, og at jeg ikke er herfra. Idet jeg sa det tok han ene tak i meg og la meg i bakken, før han andre kom bakfra og slo meg i hodet med noe. På det tidspunktet visste jeg ikke hva det var. Så dro jeg meg løs og så at han sto med en stor hammer i hånden. Det var da jeg merket blodet fosse nedover hodet mitt, sier Semou til HA.no.

Saken er nå under etterforskning. Både politi og ambulanse var på stedet etter at Semou ble angrepet i går. Fotballspilleren måtte, ifølge lokalavisa, sy flere sting i bakhodet. Politiet har ikke pågrepet noen i saken og ønsker nå tips fra publikum.

- Det er brakt på det rene at to personer har gått til angrep på en HamKam-spiller. Han ble slått i hodet med en gjenstand. Vi etterforsker saken som en alvorlig voldsepisode, sier Audun Fremstad, fungerende stasjonssjef ved Hamar politistasjon.