HamKam-spiller brakk beinet

Kjørt rett på sykehus.

(Dagbladet): HamKam og Hødd møttes i dag på Briskeby i 1.runde i 1. divisjon.

Allerede etter seks minutter spill var HamKam-spiller Emil Sildnes på vei gjennom etter en svak heading av Hødd-spiller Jesper Törnquist.

Kraftig sammenstøt Etter et kraftig sammenstøt med keeper Jan-Lennart Urke, som var først på ballen, ble Sildnes liggende og vri seg i smerte.

Tv-bildene viser at Sildnes brakk beinet i sammenstøtet, og skal ha blitt kjørt rett på sykehuset.

Hamar Arbeiderblad skriver at 21-åringens leggbein ble brukket tvers av.

- Det så stygt ut. Når keeper ser det med én gang og tilkaller båre, skjønner man det. Vi får bare håpe det er et pent brudd, sa assistenttrener Svein Inge Haagenrud til avisa i pausen.

- Keeperen var på vei ut og tok både ball og mann. Det var ikke noe straffe. Det var en veldig hard takling, som gjorde at Emil var uheldig og brakk beinet. Jeg tror han har brudd i begge leggbeina, så han må kanskje opereres og er antakeligvis ute resten av sesongen, sier HamKam-trener Vegard Skogheim til TV2.

- Han hadde vondt, men det var ikke så mye jeg kunne prate med ham. Jeg måtte konsentrere meg om de som var utpå der, sier Skogheim.

- Verste jeg har sett - Gudameg, det er det verste jeg har sett. Det er scener som ikke er noe særlig, vi så tydelig hva som skjedde med beinet til 21-åringen. Får øyeblikkelig hjelp her, det er bra. En grusom start for Sildnes, vi får håpe det går bra med midtbanespilleren, sa kommentator Jørgen Klem i TV2.

- Bildene fra Briskeby, med benet til lovende Emil Sildnes i vinkel, er nitrist. God bedring!, skriver Lars Tjærnås på twitter.

Får støtte Rosenborg-spiller Pål André Helland sender også sin støtte til Sildnes via Twitter.

- God bedring til Emil Sildnes. Håper det er bedre enn det så ut til, så ut til å være noe av det verste jeg har sett, skriver han.

Ifølge HamKams hjemmeside signerte Sildnes i november i fjor en ny kontrakt med klubben, ut sesongen 2015.

Ifølge deres hjemmeside spilte han 21 kamper for HamKam i 2013.

• Hødd vant kampen 1-0.