HamKam trolig reddet fra konkurs

- Kommer i mål i kveld eller i morgen.

PÅ RUMPA: HamKam hadde kniven på strupen, og det gjaldt å skaffe nesten to millioner i løpet av få dager, for å kunne fortsette driften. Nå er de nesten i mål.
Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX
PÅ RUMPA: HamKam hadde kniven på strupen, og det gjaldt å skaffe nesten to millioner i løpet av få dager, for å kunne fortsette driften. Nå er de nesten i mål. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): HamKam hadde kniven tett innpå strupen før kveldens styremøte i Hamar. Før helga manglet 1,3 millioner som måtte være på plass innen kl. 19 i dag, minstesummen for å sikre driften ut sesongen.

Dersom ikke pengene kom på plass varslet styreledelsen at klubben ville begjære oppbud og slå klubben konkurs.

Med seks timer igjen til styremøte manglet klubbledelsen 650 000 kroner, men i kveld nærmer det seg: HamKam ser ut til å makte å skaffe nok til å kunne holde hodet over vannet.

Mangler noen avklaringer- Styrene i HamKam Fotball og HK Sport AS, har god tro på at vi i løpet av morgendagen vil få på plass en finansieringsløsning. Det gjenstår imidlertid noen avklaringer for å få på plass en finansieringsløsning som forutsatt, skriver klubben i en pressemelding i kveld.

Dermed kan HamKam også møte til kamp mot Hønefoss i morgen.

- Det mangler fortsatt noen avklaringer vi trenger kvelden og morgendagen til å håndtere, utdyper daglig leder Tor Rullestad overfor Dagbladet.

- Jeg får sitere styrelederen min, nå er vi over 50 prosent sikre på å kunne fortsette, og ved kampstart mot Hønefoss i morgen håper vi å kunne si at vi er helt i mål. Vi har gitt oss selv morgendagen til å fullføre alt, sier Gullerud, som legger til at et stort tilskueroppmøte til den kampen vil være veldig nyttig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer