Hammarby har gitt opp Petter Furuseth Olsen

Fortsatt i dialog med Stabæk.

(Dagbladet.no): Petter Furuseth Olsen har ikke gitt Hammarby svar på kontraktstilbudet fra klubben innen fristen han har fått.

Dermed starter klubben nå jakten på en erstatter for nordmannen, skriver de på klubbens hjemmeside i dag.

- Det er synd at vi ikke har kunnet få en klar beskjed, ettersom vi gjerne ser Petter i Hammarby i 2007, men vi kan ikke vente hvor lenge som helst, sier informasjonssjef Urban Rybrink i Hammarby.

Petter Furuseth Olsen har vært i samtaler med Stabæk, men også andre norske klubber og flere utenlandske klubber har vært ute etter den tidligere Brann-spilleren.

Sportslig leder i Stabæk, Tom Schelvan, sier til Dagbladet.no i ettermiddag at han ikke kan si noe konkret om hvordan det ligger an i samtalene mellom bærumsklubben og Furuseth Olsen.

- Men dere er fortsatt i dialog?

- Definitivt, svarer Schelvan.

Odd og Tromsø har også vært nevnt som aktuelle klubber for Furuseth Olsen.

TIL STABÆK? Stabæk har vært nevnt som favoritt til å kapre Petter Furuseth Olsen. Her i spill mot Lillestrøms Martin Husar i helgas Royal League-kamp. Foto: Scanpix
TIL STABÆK? Stabæk har vært nevnt som favoritt til å kapre Petter Furuseth Olsen. Her i spill mot Lillestrøms Martin Husar i helgas Royal League-kamp. Foto: Scanpix Vis mer