Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hammarby med kjempetilbud til Furuseth Olsen

Siste desperate forsøk på å beholde nordmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Petter Furuseth Olsens kontrakt med den svenske toppklubben Hammarby går ut etter denne sesongen. Så sent som i forrige uke fortalte en resignert visedirektør at han anså kampen om å beholde nordmannen som tapt.

- Tyngst vil savnet av Petter Furuseth Olsen bli. Hans kontrakt går ut, og det ser ikke ut til at vi klarer å få han til å bli lengre i klubben, sa Henrik Appelqvist.

Furuseth Olsen er en av klubbens største profiler, og spilte en igjen en meget god kamp da Hammarby slo AIK 2-0 i Stockholms-derbyet. Nå gjør klubben et siste desperat forsøk på å beholde ham i klubben. Og denne gangen mener klubben virkelig alvor, etter mange måneder med forhandlinger.

- I de 11 årene jeg har jobbet som agent har jeg aldri opplevd et bedre tilbud fra Hammarby, sier agent Martin Klette til FotballDirekt.com.

Tatt på senga

Petter Furuseth Olsen er tydeligvis ikke oppdatert på den siste utviklingen da Dagbladet.no ringer.

- Der tok du meg på senga, gitt, utbryter han.

- Nå må jeg nesten ringe agenten min. Jeg vet dialogen har vært der, men jeg har forsøkt å si minst mulig. Jeg trives veldig godt i Stockholm og Hammarby, og har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Men jeg utelukker ingenting, sier han.

LUKSUSPROBLEM: Petter Furuseth Olsen briljerer for Hammarby, og nå har den svenske klubben strukket seg svært langt og gitt nordmannen et kjempetilbud for å beholde ham. Men det kan ikke måle seg med et par av tilbudene som er kommet fra Norge... Foto: SCANPIX
LUKSUSPROBLEM: Petter Furuseth Olsen briljerer for Hammarby, og nå har den svenske klubben strukket seg svært langt og gitt nordmannen et kjempetilbud for å beholde ham. Men det kan ikke måle seg med et par av tilbudene som er kommet fra Norge... Foto: SCANPIX Vis mer

Overfor Dagbladet.no forteller agent Klette at klubber fra fem nasjoner har vist konkret interesse for Furuseth Olsen.

- Hammarby kom et nytt tilbud i forrige uke, og døren har blitt åpnet litt igjen. På et tidspunkt så den ganske stengt ut. Petter er i en priveligert situasjon, hvor flere klubber er interesserte. Det er klubber fra Sverige, Danmark, Norge, Holland og Sveits.

Ekstraordinære tilbud

- Hvilke klubber er det snakk om?

- Jeg sier ikke hvilke klubber. Men det er ikke Odd Grenland, som jeg vet det er blitt spekulert i.

- Hvordan er tilbudet fra Hammarby sammenlignet med de norske klubbene?

- Tilbudene fra Norge er høyere. De er ekstraordinære.

- Hva legger du i det ordet?

image: Hammarby med kjempetilbud til Furuseth Olsen

- At det er noe helt utover det vanlige, sier Klette.

Men man trenger ikke all verdens fantasi for å gjette seg til hvilke norske klubber som kan ha økonomiske muskler til å gi Furuseth Olsen et «ekstraordinært» tilbud.

- Men det er ikke bare økonomi som avgjør. Det fotballmessige og sosiale betyr også en hel del, sier Klette.

<B>BRANN-RETUR?</B> Petter Furuseth Olsen spilte for Brann i 2002 og 2003. Her i kamp mot Viking.