Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hammarby med nytt Shaaban-bud

Gir ikke opp.

• I går: Shaaban snart klar for Hammarby - fansen gratuleres med ny keeper

(Dagbladet.no): Siden november har svenske Hammarby prøvde å lokke Fredrikstad til å selge Sverige-målvakten Rami Shaaban (32).

I går la stockholmsklubben igjen inn et bud på 31-åringen, som er med det svenske landslaget til Tyrkia foran landskamp onsdag.

- Det eneste jeg kan si er at Hammarby søndag la inn et nytt bud. Vi fører en dialog, sier FFK-sportssjef Per Morten Haugent til TV4s fotballskanalen.

• 27. desember på Dagbladet.no: Shaaban enig med Hammarby

Hammarby ønsker ikke å kommentere overgangssagaen, men informasjonssjef Urban Rybrink bekrefter at de ikke har gitt opp keeperen med fortid i Arsenal

Ifølge Fredriksstad Blads nettutgave ønsker FFK fem millioner kroner for sin førstekeeper. Det siste budet innfrir ikke østfoldklubbens krav, men det er høyere enn de 2,5 millionene svenskene la på bordet i forrige uke.

Fredrikstad risikerer å miste Shaaban gratis ved sesongslutt, da er svensken bosmanspiller.

VM-KEEPER: Rami Shaaban, her for Sverige under VM i 2006, vil til Hammarby. Nå må bare klubben bli enige. Det har de snart brukt tre måneder på. Foto: Scanpix/Afp
VM-KEEPER: Rami Shaaban, her for Sverige under VM i 2006, vil til Hammarby. Nå må bare klubben bli enige. Det har de snart brukt tre måneder på. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

• 14. november: Shaaban åpner for å bli i Fredrikstad

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media