Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hammerseng & co. svinger seg med fotballspillere

Se bildene.

DANSER MED ULVER: Gro Hammerseng svinger seg med fotballspilleren Kim Christensen. Foto: Erling Jørgensen, Vermø/FCM
DANSER MED ULVER: Gro Hammerseng svinger seg med fotballspilleren Kim Christensen. Foto: Erling Jørgensen, Vermø/FCM Vis mer

|||(Dagbladet) Susann Goksør Bjerkrheim svingte seg til en andreplass i TV 2-ruta under «Skal vi danse?» for to år siden. Programmet er svært populært i Danmark også, og det er ingen tvil om hvor FC Midtjylland har hentet inspirasjon til klubbens nye kalender.

Gro Hammerseng & co. kastet i fjor klærne under kalenderfotograferingen, i år har de tatt på seg finstasen sammen med klubbens fotballspillere.

Midtjylland kalles for «ulvene» og 2010-kalenderen heter derfor «Danser med ulve». Gro Hammerseng - som for tida er plassert på tribunen på grunn av en leddbåndoperasjon i hånda - svinger seg med Kim Christensen.

PÅ DANSEGULVET: Mikkel Thygesen og Tonje Nøstvold. Foto: Erling Jørgensen, Vermø/FCM
PÅ DANSEGULVET: Mikkel Thygesen og Tonje Nøstvold. Foto: Erling Jørgensen, Vermø/FCM Vis mer

Tonje Nøstvold danser med Mikke Thygesen og Isabel Blanco føres av Winston Reid. Av alle de norske jentene er det bare Nøstvold som i starten av desember reiser til Kina og VM.

Hammerseng og Blanco har tatt en pause fra landslaget og Katja Nyberg har akkurat kommet tilbake etter en korsbåndoperasjon.

FCM åpnet sesongen svakt, men har gått ubeseiret gjennom de åtte siste kampene. De ligger på andreplass i den danske eliteserien, fem poeng bak FC København.

KALENDERPIKE: Isabel Blanco og Winston Reid. Foto: Erling Jørgensen, Vermø/FCM
KALENDERPIKE: Isabel Blanco og Winston Reid. Foto: Erling Jørgensen, Vermø/FCM Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media