SAMLES I LARVIK: Gro Hammerseng får med seg kjæresten Anja Edin til Larvik. De to har skrevet under på en toårskontrakt. Fra før av er Hammersengs eks-kjæreste Katja Nyberg i klubben. 

Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet.
SAMLES I LARVIK: Gro Hammerseng får med seg kjæresten Anja Edin til Larvik. De to har skrevet under på en toårskontrakt. Fra før av er Hammersengs eks-kjæreste Katja Nyberg i klubben. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet.Vis mer

Hammerseng, kjæresten og eksen på samme lag

Larvik vant kampen om håndballparet.

Gro Hammerseng (31) har skrevet ny kontrakt med håndballklubben Larvik. Der får hun også med seg kjæresten Anja Edin (28) de to kommende sesongene.

Vestfoldklubben kunngjorde onsdag ettermiddag at Hammerseng og Edin blir Larvik-spillere ut 2013/14-sesongen. Edin har kontrakt med Storhamar ut årets sesong, mens Hammerseng for tiden har mammapermisjon. Paret venter barn i februar.

- Vi er kjempeglade for at Gro ønsker å spille for Larvik i to år til. At Anja også velger Larvik er gledelig, sier hovedtrener Ole Gustav Gjekstad til klubbens nettsted.

Fra før er det kjent at Storhamar ønsket å hente Hammerseng. Gjøvik skal også ha kommet med et tilbud til begge spillerne, men de valgte altså den regjerende mesterligavinneren.

- Vi har valgt Larvik fordi vi rett og slett endte opp med at det var det vi hadde mest lyst til. Det føles som det rette valget. Det sportslige tilbudet er kjempespennende, sier Hammerseng.

(NTB)