Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hammerseng tilbake med fire mål

Norge lekte seg med Nederland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Norge – Nederland 32-23): Gro Hammerseng scoret fire mål og var endelig tilbake på håndballbanen da Norge lekte seg med Nederland i en firenasjonersturnering på Lillestrøm tirsdag. Norge vant med ni mål til slutt.

Hammerseng har vært ute av spill i et år på grunn av skade. Tirsdag var hun tilbake på banen for landslaget, og scoret fire mål da Norge slo Nederland 32-23 i Skedsmohallen på Lillestrøm.

– Jeg følte det gikk bedre enn jeg hadde forventet. Jeg kjente ikke noe til skaden, sa en fornøyd Hammerseng etter at kampen var ferdig.

Norge fikk aldri skikkelig motstand mot Nederland, og styrte fra start til mål. Ved halv tid sto det 18-12 til de norske jentene. Ved full tid viste tavla altså 32-23. Linn-Kristin Riegelhuth ble Norges toppscorer med åtte mål.

I en annen kamp i turneringen slo Sverige Danmark med 25-23.

(ANB)

TILBAKE: Gro Hammerseng markerte landslagscomebacket med fire scoringer mot Nederland. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
TILBAKE: Gro Hammerseng markerte landslagscomebacket med fire scoringer mot Nederland. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer