Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hammerseng trist over å miste treneren

Breivik aktuell som Bøhn-erstatter.

TRIST: Gro Hammerseng synes det er trist at Karl Erik Bøhn måtte slutte som Larvik-trener. Tidligere landslagssjef Marit Breivik lanseres som kandidat til jobben.FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET
TRIST: Gro Hammerseng synes det er trist at Karl Erik Bøhn måtte slutte som Larvik-trener. Tidligere landslagssjef Marit Breivik lanseres som kandidat til jobben.FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gro Hammerseng synes det er trist at Larvik ikke lenger trenes av Karl Erik Bøhn. Det sa hun til TV 2 tirsdag.

- Det er veldig trist. Det er ingen god situasjon vi står i. Jeg er glad for å ha hatt Karl Erik som trener, og jeg skulle ønske jeg fikk ha ham som trener framover, sa hun til TV 2.

- Jeg respekterer selvfølgelig klubbens avgjørelse. De har sikkert sine årsaker, men det er trist.

Bøhn måtte slutte på dagen mandag etter det klubbledelsen beskriver som en personalsak. Bakgrunnen er ganske sikkert hans samboerforhold til Heidi Løke nylig signerte for ungarske Györ.

Løke var ute av seg før tirsdagens trening og fikk tilbud om å gå hjem, men hun valgte ifølge TV 2 å fullføre treningen.

Larviks sportssjef Ole Gustav Gjekstad sa for øvrig til TV 2 tirsdag at Marit Breivik vil være et naturlig navn å ha på lista over kandidater til å overta treneransvaret i Larvik.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!