BLIR GODSET-SPILLER: Mounir Hamoud (t.v.) er på det nærmeste klar for Strømsgodset, men det er ennå ikke bestemt om han forlater Bodø/Glimt allerede nå eller etter sesongen.Foto: Anders Vanderloock / SCANPIX
BLIR GODSET-SPILLER: Mounir Hamoud (t.v.) er på det nærmeste klar for Strømsgodset, men det er ennå ikke bestemt om han forlater Bodø/Glimt allerede nå eller etter sesongen.Foto: Anders Vanderloock / SCANPIXVis mer

Hamoud til Godset

Erstatter Glenn Andersen.

Mounir Hamoud er bare legesjekk unna kontrakt med Strømsgodset, ifølge TV 2. Det er uklart om sidebacken forlater Bodø/Glimt i sommer eller først etter sesongen.

- Om overgangen skjer nå eller etter sesongen er fremdeles uvisst. Dette har litt med helheten å gjøre. Hvis Strømsgodset henter Hamoud, kan det tenkes at Glenn Andersen blir Start-spiller. Vi må også ha en plan B i denne sammenhengen, og det har vi, sier Glimt-trener Cato Hansen til TV 2.

Hamoud gikk til Glimt fra Lyn etter 2005-sesongen.

- Flere klubber har hatt følere ute etter Mounir Hamoud. Strømsgodset er en attraktiv klubb og spiller en type fotball som passer godt til hans stil, sier agent Stig Lillejord.

(NTB)