Hamrén: - Nå ser det veldig bra ut

Senket Stabæk, men nekter å snakke om gull.

BANKET BALLEN I KRYSSET: Marek Sapara sendte Rosenborg i føringen med et perlemål etter et kvarter på Telenor Arena. Stabæk hadde ballen mye, men RBk vant til slutt fortjent og holder fjellstø kurs mot seriegull.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
BANKET BALLEN I KRYSSET: Marek Sapara sendte Rosenborg i føringen med et perlemål etter et kvarter på Telenor Arena. Stabæk hadde ballen mye, men RBk vant til slutt fortjent og holder fjellstø kurs mot seriegull. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TELENOR ARENA (Dagbladet.no): Stabæk — Rosenborg 1-2.

Svært, svært mye skal gå galt om ikke seriemesteren 2009 heter Rosenborg Balklub. I en underholdende toppkamp av høy klasse tente Torstein Andersen Aase håpet for Stabæk, men sluttspurten kom for seint for den regjerende mesteren.

En Sapara-kanon og en klinisk Demidov-avslutning var nok til at RBK kunne innkassere tre nye poeng og skrive 23 seriekamper på rad uten tap.

Ingen vil snakke om gull, men smilene kommer kjapt når det evige spørsmålet atter en gang reises.

- Ser veldig bra ut- Nils Arne Eggen snakket om høstinga av poteter i Orkdal, og det er ikke gjort ennå. Men det er klart det ser veldig bra ut nå, sier en fornøyd RBK-trener Erik Hamrén etter kampen.

Kaptein Mikael Dorsin prøver seg på en innøvd frase, men innrømmer at mye skal å galt om ikke gullet ender på Lerkendal i høst.

- Det er små  marginer i fotball, men nå ser det veldig bra ut for oss, det er klart. I dag gjorde vi en svak første ogang, men kom bedre inn i kampen etter hvert. Det var vel en morsom kamp, sier den svenske backen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer