Hamrén:- Kona blir ganske lei meg

Mobil-app skaper «trøbbel» i heimen for Sveriges landslagssjef.

 MOBIL TIL BESVÆR:  Erik Hamrén har pådratt seg konas «vrede» etter å ha lastet ned en mobil-app som følger med på når Sveriges landslagsspillere er i aksjon for sine respektive klubber. Foto: BOBBO LAUHAGE / Dagbladet
MOBIL TIL BESVÆR: Erik Hamrén har pådratt seg konas «vrede» etter å ha lastet ned en mobil-app som følger med på når Sveriges landslagsspillere er i aksjon for sine respektive klubber. Foto: BOBBO LAUHAGE / DagbladetVis mer

Sveriges Erik Hamrén gjør som landslagstrenere flest, og følger sine spillere med argusøyne både via tv og pc.

Ifølge Expressen, har den tidligere RBK-treneren nå tatt det hele et skritt videre, og installert en egen app på mobilen, som følger Zlatan & co fra første minutt så fort de er i aksjon for sine respektive klubber.

Det har ikke vært like populært på hjemmebane for 56-åringen.

- Jeg prøver å se så mye jeg kan, men noen ganger blir kona mi ganske lei meg over hvor mange ganger jeg kikker på telefonen min, sa Hamrén lattermildt under mandagens presskonferanse i forkant av Sveriges to siste VM-kvalifiseringskamper mot henholdsvis Østerrike og Tyskland.

Zlatan blir mest sannsynlig klar Begge oppgjørene går i svenskenes nye storstue Friends Arena i Stockholm, og Hamréns menn bør ta minst tre poeng for å sikre kvalikplassen i gruppe C, som ledes av Tyskland med 22 poeng- fem poeng foran Sverige.

Søndag måtte svenskenes ubestridte superstjerne Zlatan Ibrahimovic gå av banen med en skade i bortemøtet mot Marseille i Ligue 1, men under pressekonferansen kunne krølltoppen berolige det svenske folk.

I hvert fall litt.

- Jeg har ikke møtt han selv, men beskjeden jeg har fått er at han er okei. Ricky (Dahan, landslagets fysioterapeut, journ. anm.) har snakket med Zlatan, men vi vet mer når vi har undersøkt han selv, sa Hamrén.

- Har en plan A På pressekonferansen understreket landslagssjefen at bare tre poeng er godt nok mot Østerrike, og at «söta bror» har vært gode til å takle press tidligere.

Sverige tvinges imidlertid til å gjøre minst én endring fra de to siste kampene mot Irland og Kazakhstan, siden Cagliari-spiller Albin Ekdal er utilgjengelig på grunn av karantene.

- Det kommer til å bli en endring denne gangen også. Så får vi se hvordan det ser ut. Jeg har selvsagt en plan A når man kommer til en samling, sa Hamrén foran et samlet pressekorps i Stockholm.