Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamrén blir i Rosenborg

RBK og det svenske forbundet bekrefter.

BLIR: Rosenborg-trener Erik Hamrén fortsetter som sjef på Lerkendal. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
BLIR: Rosenborg-trener Erik Hamrén fortsetter som sjef på Lerkendal. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer

|||

(Dagbladet): Erik Hamrén fortsetter som trener i Rosenborg. Det melder både Rosenborg og Sveriges Fotballforbund på sine hjemmesider.

Trønderne og svenskene forhandlet om en mulig overgang fram til klokka 12 i dag. Da konkluderte man med at man ikke kom til å bli enige om en avtale.

- Vi har hatt gode diskusjoner, men vi var enige om at avstanden var for stor til at videre diskusjoner hadde noen hensikt, sier styreleder i Rosenborg Ballklub, Terje Svendsen til rbk.no.

Svenskene må dermed stryke det øverste navnet fra lista over gjenværende kanidater. Tidligere har Sven-Göran Eriksson og Hans Backe valgt å henholdvis fortsette som sportsdirektør og å bli manager i Notts County.

Sveriges fotballpresident Lars-Åke Lagrell sier han er skuffet over at de ikke klarte å komme til enighet med Rosenborg om en overgang for Hamrén.

- Det er klart jeg er «besviken», sier han til Expressen.

- Oppdraget som svensk landslagssjef er stimulerende og det lokker de trenerne vi har snakket med. At det i praksis ikke kan løses i ett og annet tilfelle er sånt vi må leve med. Vi fortsetter nå arbeidet vårt. Eriks navn strykes, og vi kommer til å holde tempoet oppe for å kunne utnevne en ny landslagssjef så fort som mulig, sier Lagrell.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media